Duikschool de Dijk

Bedrijfs- en groepsuitjes

Een dijk van een arrangement!

De Dijk verzorgt dagarrangementen voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij draait de dag geheel om de duiksport met als hoogtepunt een heuse en complete duik in de Grevelingen onder toezicht en begeleiding van uitsluitend gecertificeerde duikinstructeurs.

U kunt vanaf 2 personen deelnemen aan een arrangement. De maximale omvang van het standaardarrangement is 12 personen. Voor grotere groepen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij stellen dan een specifiek arrangement voor u samen, volledig afgestemd op uw wensen.

Dagindeling

Om 9.30 uur is er ontvangst met koffie op onze thuisbasis in Zonnemaire, waarna uitleg wordt gegeven over de dagindeling. Hierna wordt er een beknopte theorieopleiding gegeven, zodat de groep bekend raakt met de basisbeginselen van het duiken. Tevens maakt het gezelschap kennis met de duikuitrusting en duikmaterialen. Om circa 12.00 uur vertrekken we gezamenlijk richting de duikstek.

Natuurlijk ontbreekt een goede lunch niet.
Deze wordt door ons verzorgd.

Bij de duikstek geven wij een briefing over de duik en wordt men geholpen met de aankleding en het omhangen van de benodigde apparatuur.

En dan is het zover, voor velen op deze manier de eerste schreden in de waterplas.

Ieder beleeft dit op zijn of haar eigen manier. Er wordt gedoken onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur met ruime ervaring.

Een dijk van een teambuildingsactiviteit!

Na de duik evalueren we en zorgen wij voor een teambuildingsactiviteit.

Om circa 17.30 uur vertrekken we naar het restaurant om de dag af te sluiten met een goed diner. Om circa 20.00 uur is de dag ten einde en keren we huiswaarts.